Спасовски негира дека МВР крие документи во врска со случајот „Виа комерц“: Сè што е потребно е доставено до Обвинителството

„Сè што е потребно има во Обвинителството и тие материјали се доставени, така што не станува збор … Продолжи со читање Спасовски негира дека МВР крие документи во врска со случајот „Виа комерц“: Сè што е потребно е доставено до Обвинителството