Спасовски не кажува зошто решението за затворање на станицата каде што технички преглед помина автобусот на „Беса транс“ било чувано во фиока

„360 степени“ кон крајот на минатата година објави дека инспектори на МВР во август 2021 година констатирале … Продолжи со читање Спасовски не кажува зошто решението за затворање на станицата каде што технички преглед помина автобусот на „Беса транс“ било чувано во фиока