Спасовски: Малолетник е испраќачот на дојавите за бомби во Кавадарци

Во одговор на новинарско прашање, Спасовски рече дека се работи за малолетник против кого денеска ќе биде … Продолжи со читање Спасовски: Малолетник е испраќачот на дојавите за бомби во Кавадарци