Спасовски: Кривична ќе има и против лицето кое го возеше Палевски од Србија до Турција

Министерот, меѓу другото, информира дека адвокатот на Љупчо Палевски, кој вчера попладне беше на распит, сè уште … Продолжи со читање Спасовски: Кривична ќе има и против лицето кое го возеше Палевски од Србија до Турција