Спасовски: Измени во Законот за државјанство само со заштита на националните и државни интереси

Раководството на МВР има отворено процес, се разговара за тоа каде би требало да дојде до измени … Продолжи со читање Спасовски: Измени во Законот за државјанство само со заштита на националните и државни интереси