Спасовски: Имаме информации дека одредена група која сака вечерва да протестира, подготвува молотови коктели

Ваков облик на организирано насилство потсетува на настаните од 27-ми април, триесетина маскирани лица со качулки на … Продолжи со читање Спасовски: Имаме информации дека одредена група која сака вечерва да протестира, подготвува молотови коктели