Спасовски и Демерџиев уверуваат дека чествувањето за Гоце Делчев ќе помине без инциденти

Двајцата министри се согласни дека в сабота, на одбележувањето 151-годишнината од раѓањето на Гоце Делчев, ќе бидат … Продолжи со читање Спасовски и Демерџиев уверуваат дека чествувањето за Гоце Делчев ќе помине без инциденти