Спасовски и Османи со различни ставови за одлуката на ИВЗ за отворање на џамиите

Наспроти поостриот тон на премиерот, кој ја повика и МПЦ да се однесува сериозно, вицепремиерот за европски … Продолжи со читање Спасовски и Османи со различни ставови за одлуката на ИВЗ за отворање на џамиите