СП 2022: Европските репрезентации се откажаа од капитенски ленти во бои на виножито

Капитените на седум репрезентации планираа да носат ленти во бои на виножито за да ја промовираат различноста … Продолжи со читање СП 2022: Европските репрезентации се откажаа од капитенски ленти во бои на виножито