Советот на јавни обвинители во нов обид да го засили тимот на Абази во ОЈО ГОКК

Еден оглас за четворица обвинители пропадна лани во октомври, а потоа Советот на јавни обвинители реши да … Продолжи со читање Советот на јавни обвинители во нов обид да го засили тимот на Абази во ОЈО ГОКК