Советот на ЕУ го усвои пакетот санкции кон Русија, во кој се најдоа 555 поединци и 52 ентитети

Мерките ќе се применуваат врз  владини министри, високи воени офицери и деловни луѓе од висок профил, за … Продолжи со читање Советот на ЕУ го усвои пакетот санкции кон Русија, во кој се најдоа 555 поединци и 52 ентитети