Советниците обединети за да се исплатат околу два милиони евра од буџетот на Град Скопје за плати во ЈСП

Советниците од сите политички партии кои беа на денешната седница рекоа дека ќе дадат поддршка за овие … Продолжи со читање Советниците обединети за да се исплатат околу два милиони евра од буџетот на Град Скопје за плати во ЈСП