Советниците изгласаа пренамена на средства за ЈСП

Советниците ја задолжија градоначалничката на град Скопје, во соработка со надлежните сектори, најдоцна до петок до 12 … Продолжи со читање Советниците изгласаа пренамена на средства за ЈСП