Советници на Заев: Верушевски со плата од 74 618 денари, Бошковски, Талески и Хаџиевска 55 268 денари…

Вкупно 54 лица се наоѓаат на листата вработени во канцеларијата на премиерот Зоран Заев, објавена на веб-страницата … Продолжи со читање Советници на Заев: Верушевски со плата од 74 618 денари, Бошковски, Талески и Хаџиевска 55 268 денари…