Сотировски: Првичниот порив за реакција за Лев Тахор е нивниот изглед, а не тоа во што веруваат

Во однос на поплаките на претставници од групата дека по сместувањето во хотел во Скопје тие се чувствуваат како во гето … Продолжи со читање Сотировски: Првичниот порив за реакција за Лев Тахор е нивниот изглед, а не тоа во што веруваат