Состојбата со заштитата на културното и природното богатство на Охридскиот Регион деновиве под лупа на меѓународни експерти

На оваа мисија на претставниците од Бернската, Рамсарската и УНЕСКО-конвенцијата гледаме како на можност претставници на надворешни … Продолжи со читање Состојбата со заштитата на културното и природното богатство на Охридскиот Регион деновиве под лупа на меѓународни експерти