Составот на новата влада е пред финален договор – клучните ресори остануваат кај ВМРО-ДПМНЕ

Коалицијата „Вреди“, покрај пет министерства и еден министер без ресор, ќе го добие и претседателското место во … Продолжи со читање Составот на новата влада е пред финален договор – клучните ресори остануваат кај ВМРО-ДПМНЕ