Сопственик на едно од опожарените возила на Бит-пазар е поранешен судија и актуелен универзитетски професор

Тој во изјава за „360 степени“ вели дека не се сомнева во никого дека пожарот бил намерно … Продолжи со читање Сопственик на едно од опожарените возила на Бит-пазар е поранешен судија и актуелен универзитетски професор