Сојузот на средношколците бара комбинирана настава, во спротивно најавуваат бојкот или протест

В сабота, 51 претставник на средношколците од 17 града во земјава ќе одлучат како ќе реагираат на … Продолжи со читање Сојузот на средношколците бара комбинирана настава, во спротивно најавуваат бојкот или протест