Софиското обвинителство предлага да му се одземе имунитетот на Борисов

Предлогот е изготвен во врска со предистражната постапка позната како „Барселонагејт“ Софиското градско обвинителство му предложи на … Продолжи со читање Софиското обвинителство предлага да му се одземе имунитетот на Борисов