Софијанова: Ниту денар немам земено надвор од мојата работа, платата никогаш не ми била 300 000 илјади денари

Реакцијата на Софијанова следува по обвинувањата на новинарот Фуркан Салиу од Клан ТВ дека таа земала над … Продолжи со читање Софијанова: Ниту денар немам земено надвор од мојата работа, платата никогаш не ми била 300 000 илјади денари