Софија треба да остане на тврдите позиции кон Скопје, порача и бугарската потпретседателка

Илијана Јотова вели дека очекувала сите клаузули од Договорот за добрососедство да станат дел од преговарачката рамка … Продолжи со читање Софија треба да остане на тврдите позиции кон Скопје, порача и бугарската потпретседателка