Софија со нота до МНР регира за дел од слоганите на протестите во Скопје

Во документот се изразува уверување дека ваквите настани ќе станат дел од минатото, а двете држави ќе … Продолжи со читање Софија со нота до МНР регира за дел од слоганите на протестите во Скопје