Собранието со 83 гласа „за“ донесе одлука за распишување оглас за нов директор на ОТА

Одлуката за распишување оглас за избор на нов директор на Оперативно-техничката агенција доаѓа на само два дена … Продолжи со читање Собранието со 83 гласа „за“ донесе одлука за распишување оглас за нов директор на ОТА