Собранието ги усвои измените за Законот за субвенциониран оброк, студентите до март ќе добиваат по 120 денари

Со измените на Законот за субвенциониран студентски оброк се предвидува до 15 март идната година на секој … Продолжи со читање Собранието ги усвои измените за Законот за субвенциониран оброк, студентите до март ќе добиваат по 120 денари