Собранието ги изгласа законските измени на пет закони поврзани за изградба на автопатите од коридорите 8 и 10-д

Петте закони што претходно ги разгледуваше Комисијата за европски прашања беа усвоени со по 62 гласа „за“ … Продолжи со читање Собранието ги изгласа законските измени на пет закони поврзани за изградба на автопатите од коридорите 8 и 10-д