Собранието ги избра Кренар Лога, Фатмир Меџити, Азир Алиу и Каја Шукова за нови министри

Од присутни 114 пратеници во салата, „за“ Лога, Алиу и Шукова вкупно гласаа 65 пратеници, без ниту … Продолжи со читање Собранието ги избра Кренар Лога, Фатмир Меџити, Азир Алиу и Каја Шукова за нови министри