Собранието бара АНБ и АР да кажат дали и кај нас се користеле шпионските софтвери поради кои македонски „Сајтрокс“ е на црната листа на САД

Предлогот е на пратеникот Павле Трајанов, кој бара надлежните институции да достават Информација за софистицираните системи „Пегасус“ … Продолжи со читање Собранието бара АНБ и АР да кажат дали и кај нас се користеле шпионските софтвери поради кои македонски „Сајтрокс“ е на црната листа на САД