Со вакцинирани само 19 отсто од граѓаните, Гостивар им се приближува на Скопје и Тетово по бројот на заразени

Според статистиката на Министерството за здравство за број на вакцинирани по градови објавена деновиве, Гостивар е градот … Продолжи со читање Со вакцинирани само 19 отсто од граѓаните, Гостивар им се приближува на Скопје и Тетово по бројот на заразени