Со само 62 гласа ,,за” избрана владата на премиерот Ковачевски

Иако се тврдеше дека новото владејачко мнозинство брои 64 пратеници, за избор на новата Влада вечерва гласаа … Продолжи со читање Со само 62 гласа ,,за” избрана владата на премиерот Ковачевски