Со пратки од 600 илјади вакцини, Филипче најави отворање на вакциналните пунктови за сите заинтересирани граѓани

До крајот на месец јуни се очекува да стигнат околу 600 илјади вакцини со што ќе може … Продолжи со читање Со пратки од 600 илјади вакцини, Филипче најави отворање на вакциналните пунктови за сите заинтересирани граѓани