Со полициска асистенција, ДИЖС направил геодетски мерења на концесијата во Средно Коњари

Со геодетскиот елаборат ќе се утврди дали концесиското поле навлегува во зоната на плавење на реката Пчиња … Продолжи со читање Со полициска асистенција, ДИЖС направил геодетски мерења на концесијата во Средно Коњари