Со подготвителни работи, денеска започнува реализација на договорот со „Бехтел и Енка“, велат од Министерството за транспорт и врски

Како што соопшти ресорното министерство, подготвителните работи за изградба на коридорите значат снимање на теренот, подготовка на … Продолжи со читање Со подготвителни работи, денеска започнува реализација на договорот со „Бехтел и Енка“, велат од Министерството за транспорт и врски