Со парите фрлени на пропаднати проекти, Универзална досега можеби и ќе се реновираше

Скопскиот градоначалник Петре Шилегов лично се залага да има два проекта – да се реставрира сегашната Универзална … Продолжи со читање Со парите фрлени на пропаднати проекти, Универзална досега можеби и ќе се реновираше