Со отворањето на преминот Рафах се овозможува евакуација на петтемина македонски државјани од Газа, велат од МНР

Петтемина, како што посочуваат од МНР, се веќе вклучени во списоците за евакуација и согласно околностите и … Продолжи со читање Со отворањето на преминот Рафах се овозможува евакуација на петтемина македонски државјани од Газа, велат од МНР