Со медикоптер успешно транспортирано болно лице од Унгарија до С Македонија

Од Центарот за управување со кризи велат дека на барањето е одговорено веднаш и по создавањето услови … Продолжи со читање Со медикоптер успешно транспортирано болно лице од Унгарија до С Македонија