Со интерпелацијата против мене ВМРО-ДПМНЕ сака да предизвика уставна криза, вели Георгиевска

Откако ВМРО-ДПМНЕ поднесе барање за интерпелација на претседателката на Комисијата за избори и именувања Марија Георгиевска поради … Продолжи со читање Со интерпелацијата против мене ВМРО-ДПМНЕ сака да предизвика уставна криза, вели Георгиевска