Со „гарантираните цени“ на производите, Бектеши очекува намалување на инфлацијата на храната за пет отсто до крајот на ноември

„Значи, јас ветив, кога почнавме со ваквите мерки, дека инфлацијата на крајот на годината во делот на … Продолжи со читање Со „гарантираните цени“ на производите, Бектеши очекува намалување на инфлацијата на храната за пет отсто до крајот на ноември