Со дронови се трага по хеликоптерот во кој се превезувал иранскиот претседател Раиси

Дваесет спасувачки екипи и беспилотни летала се вклучени во потрагата, но поради лошите временски услови и непристапен … Продолжи со читање Со дронови се трага по хеликоптерот во кој се превезувал иранскиот претседател Раиси