„Службен весник“ го објави огласот за избор на нов директор на ОТА, мандатот на актуелниот истекува утре

Со објавувањето на огласот во „Службен весник“ почнува да тече рокот од десет дена за нов директор … Продолжи со читање „Службен весник“ го објави огласот за избор на нов директор на ОТА, мандатот на актуелниот истекува утре