„Службен весник“ ги објави измените во Кривичниот законик

Измените на Кривичниот законик, како што е предвидено, ќе стапат на сила на осмиот ден од објавувањето … Продолжи со читање „Службен весник“ ги објави измените во Кривичниот законик