Случајот со надзорот на „Бехтел и Енка“ е во предистрага и не можеме да кажеме повеќе детали, вели Јовески

Благовремено ќе ве известиме кога ќе може да се каже кои дејствија се преземаат и евентуално каква … Продолжи со читање Случајот со надзорот на „Бехтел и Енка“ е во предистрага и не можеме да кажеме повеќе детали, вели Јовески