Случај „Меѓународен сојуз“: Боки 13 побара од Апелација да добие фер судење за да ја докаже својата невиност

Тој и неговите адвокати во своите излагања пред Апелацискиот суд во Скопје изнесоа низа забелешки на првостепената … Продолжи со читање Случај „Меѓународен сојуз“: Боки 13 побара од Апелација да добие фер судење за да ја докаже својата невиност