Словенија е еден од најдобрите адвокати на Западен Балкан во ЕУ, вели Пендаровски пред почетокот на словенечкото претседателство

Зборувајќи за претседавачите на ЕУ, лавовскиот дел од работата е меѓу Скопје и Софија и во нашите … Продолжи со читање Словенија е еден од најдобрите адвокати на Западен Балкан во ЕУ, вели Пендаровски пред почетокот на словенечкото претседателство