Словачкиот премиер Фицо се наоѓа во животозагрозувачка состојба, со хеликоптер го носат во Банска Бистрица

И на официјалниот фејсбук-профил на словачкиот премиер е потврдена информацијата дека тој се наоѓа во животозагрозувачка состојба … Продолжи со читање Словачкиот премиер Фицо се наоѓа во животозагрозувачка состојба, со хеликоптер го носат во Банска Бистрица