Словачка им се придружи на Полска и Унгарија во одлуката за прекин на увоз на украинско жито

Полска и Унгарија претходно објавија дека ќе го прекинат увозот на жито од Украина за да го … Продолжи со читање Словачка им се придружи на Полска и Унгарија во одлуката за прекин на увоз на украинско жито