Слободата на изразување е уставно гарантирана категорија и како таква е неприкосновена, реакција на АВМУ за пресудата против ИРЛ

Според Агенцијата, објавувањето уреднички обликувани содржини, во кои не се прекршени професионалните новинарски стандарди кои притоа се … Продолжи со читање Слободата на изразување е уставно гарантирана категорија и како таква е неприкосновена, реакција на АВМУ за пресудата против ИРЛ