„Слобода превоз“ и Град Скопје не се договорија, годинава нема пари за подмирување на долгот

Заклучокот беше дека Градот Скопје во моментов не може финансиски да помогне и да гарантира со одредена … Продолжи со читање „Слобода превоз“ и Град Скопје не се договорија, годинава нема пари за подмирување на долгот