Славески бара од Инспекторатот за локална самоуправа да интервенира оти Арсовска му го одзеде копчето за микрофоните на говорницата

Во Советот на Град Скопје е поставен нов систем со кој претседателот на Советот веќе нема копче … Продолжи со читање Славески бара од Инспекторатот за локална самоуправа да интервенира оти Арсовска му го одзеде копчето за микрофоните на говорницата