Речиси 50 отсто од децата во скопските градинки се невакцинирани со ди-те-пер, вели директорката на ДСЗИ

Таа најави дека засилените инспекциски надзори ќе продолжат и наредните денови иако, како што рече, добиле уверување … Продолжи со читање Речиси 50 отсто од децата во скопските градинки се невакцинирани со ди-те-пер, вели директорката на ДСЗИ